Forretter & supper
Antipasto af artiskoksalat, grillet jomfruhummer, parmaskinke, aubergine med mascarponecreme, grillet kammusling og bresaola rullet med rucola
·
Røget kammusling på spæde salater, stegt kejserhat, syrlige beder, cremet mascarpone
·
”3 små fisk”: Hellefisk rørt med creme fraiche, sennep og forårsløg, grillet jomfruhummer på sprøde salater med bagt citron, røget kulmule med artiskokpure
·
Røget kulmule på puré af sæsonens grønt, med bagt citron, krydderurte salat og tørrede solbær
Vinter (1. januar – 1. marts)
Jordskokkesuppe med ristet pancetta, salte græskarkerner og sprød gulerod
·
Forår (1. marts – 1. juni)
Tomatsuppe, tynde skiver af Bayersk spegeskinke, pisket creme fraiche og purløg
·
Sommer (1. juni – 1. august)
Ærtesuppe med grillet kammusling, baconstøv og rygeost
·
Sensommer (1. august – 1. oktober)
Blomkålssuppe med koldrøget svinemørbrad, sommerurter og trøffel/kørvel olie
·
Efterår (1. okotober – 1. december)
Græskarsuppe med røgede mandler, sprød andeconfit og salvie